Om oss

Våra idéer, tankar och bekännelser

Vår filosofi och värderingar

Vi drivs av din framgång
Vår övertygelse är att det finns en ouppnådd potential  inom oss alla. Vi drivs av att plocka fram den egenskapen hos dig och se dig prestera på topp när det räknas som mest, oavsett vilken din arena än må vara.
Genom att vara klientcentrerade, kunskapsdrivna och resultatinriktade ser vi till att din potential nås på effektivaste sätt. Det spelar ingen roll om det gäller prestation, hälsa eller rehabilitering, resultatfilosofin genomsyrar hela vår verksamhet.
Vi är träningscentret #1 för dig som vill lite mer!
Med en inspirerande miljö, den rätta kompetensen och andra likasinnade omkring dig, ges bästa tänkbara möjligheter för dig att ta dig dit du vill.
Hos oss hittar du 420 kvm träningsyta med uteslutande fria vikter, 150 kvm konstgräs, 4 behandlingsrum, omklädningsrum mm – allt noga utvalt för att din upplevelse ska bli så optimal som möjlig.
Kom in och se själv!
Inriktningar
Coacher
Teams
Pass
Sponsorer
Medlemmar

Därför ska du välja Rehab 2 Performance

Integrerad verksamhet

Vi vågar nog säga att vi är det enda centret i östergötland som har samlat kompetens in träning, fysioterapi och idrottsmedicin på ett och samma ställe.

Erfarenhet

Tillsammans har vi över 60 års yrkeserfarenhet, så du är i trygga händer.

Unik personlig miljö

Bara av att kliva in i lokalen kommer du känna av den personliga familjära atmosfären och motiveras börja resan mot dina mål.

Resultatinriktade

Din utveckling och resultat är vår högsta prioritet.
Inget annat räknas, med vår guidning och din insatts ska vi se till att dina mål uppfylls.

Icke trendkänsliga

Vi hoppar inte på en trend bara för att. Våra metoder grundar sig på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Söker det bästa

Även om vi har våra grundstenar, så vidareutbildar vi oss ständigt och håller oss ”up to date” inom respektive område för att kunna leverera det det bästa.

Vårt team

Det som skiljer oss från alla andra.

 

Vårt team är noga utvalt för att kunna leverera det absolut bästa till just dig. Förutom att de har rätt kunskap, erfarenhet och inställning till träning, så är de ”bra personer” rakt igenom. Det är något som vi på R2P är mycket stolta över.

 • Martin Janzon

  Martin Janzon

  Performance Coach

 • Ted Hagberg

  Ted Hagberg

  Leg. fysioterapeut / Sjukgymnast

 • Karin Kufver

  Karin Kufver

  Tränare

 • Filip Abrahamsson

  Filip Abrahamsson

  PT